Du er her:

Jul i Gødvad

Mange har spurgt os, hvordan julen i Gødvad bliver i år. Vi vil derfor gerne dele vores tanker her med det forbehold, at situationen i Danmark kan ændre sig, og vi bliver nødsaget til at justere. Vi tror på traditionernes betydning, og at noget er, som det plejer at være. Derfor prioriteres fællessangen ved alle julens gudstjenester højt.

Den 24. december afholdes der julegudstjeneste i Dybkær Kirke kl. 11.30, 13.00, 14.30 og 16.00.
Mellem gudstjenesterne skal der gøres rent, derfor korter vi lidt i gudstjenestens længde.

For at undgå kø eller at man går forgæves, skal man forud have bestilt en gratis billet. Hvordan det praktisk kommer til at foregå annonceres her i avisen, på hjemmesiden og på kirkens Facebookside i starten af december.

Endvidere er det vigtigt for os at gøre opmærksom på, at der også er gudstjeneste juledag, 2. juledag og julesøndag, hvor vil vil prioritere at synge de gamle, kendte og elskede julesalmer. Der bliver man andre ord mange gode anledninger til at synge julens smukke salmer.

Alt sammen med det forbehold, at situationen i Danmark kan ændre sig, og vi bliver nødt til at justere.

Venlig hilsen præsterne i Gødvad Sogn

Del dette: