Du er her:

Babysalmesang - en stjernestund for dig og dit barn

Nyt hold mandag den 10. august i Dybkær Kirke. Uge 33-40.

Babysalmesang tilbydes i Gødvad Sogn. Bor du ikke i sognet er du velkommen til at henvende dig til Lene Korshøj Rasmussen og forhøre dig om eventuelt ledige pladser.

OBS: Vi følger gældende retningslinjerne for COVID-19.
Der bliver sandsynligvis tale om små hold med afstand. Derfor oplyses klokkeslæt, når vi har dannet overblik over tilmeldingerne. Pt. vides heller ikke, om det er (praktisk) muligt at servere kaffe/brød i forbindelse med babysalmesang. Vi håber på jeres forståelse.

Tilmelding efter først-til-mølle til Lene senest onsdagen før opstart på kk-goedvadsogn@outlook.dk eller 87 22 31 04 med oplysning om adresse, telefonnummer og mail samt barnets fødselsdato og evt. navn. Det er gratis at deltage.

Hvem?
Babysalmesang er for børn ml. ca. 2 og 9 mdr. og en voksen. Tilbuddet er primært for deltagere fra Gødvad Sogn, men er der ekstra pladser, er man velkommen, selvom man ikke bor i sognet. Holdet ledes af kirke- og kulturmedarbejder Lene Korshøj Rasmussen.

Læs mere om babysalmesang her.

Del dette: