Du er her:

Babysalmesang - en stjernestund for dig og dit barn

Nyt hold mandag den 20. april kl. 10.30 i Dybkær Kirke.

Babysalmesang tilbydes i Gødvad Sogn. Bor du ikke i sognet er du velkommen til at henvende dig til Lene Korshøj Rasmussen og forhøre dig om eventuelt ledige pladser.

Betina, der har deltaget med datteren Alberte, om at gå til babysalmesang:

Det giver os et stærkere bånd mor og datter imellem. Det giver et specielt nærvær, hvor vi begge nyder musikken. Det har været vigtigt for mig at videregive glæden ved musikken, ved salmerne og ikke mindst kirkerummet og den er allerede kommet. Alberte elsker at være af sted til salmesang, hvor hun bestemt også udvikles igennem. Det er en stor glæde både for Alberte og jeg.

Fire hold om året. Januar - april - august - oktober/november

Næste hold: Mandag den 20. april 2020 kl. 10.30 i Dybkær Kirke (8 gange)

Tilmelding efter først-til-mølle (plads til 15 deltagere) til Lene senest onsdagen før på kk-goedvadsogn@outlook.dk eller 87 22 31 04 med oplysning om adresse, telefonnummer og mail samt barnets fødselsdato og evt. navn. Det er gratis at deltage.

Del dette: