Du er her:

Nyt ansigt på kirkekontoret

Vi byder velkommen til Lene Kastbjerg, som er ny kordegn i Gødvad Sogn. Hun præsenterer sig herunder.

Jeg hedder Lene Hedegaard Kastbjerg, og jeg er jeres nye kordegn i Gødvad sogn og Lille Hids pastorat. Jeg er 33 år og bor i Skanderborg med min mand, Henrik, og vores to børn, Villads på 5 år og Alma på 2 år. Jeg blev i 2015 uddannet cand.mag. i religionsvidenskab og samfundsfag fra Aarhus Universitet, og jeg har igennem hele min studietid haft en særlig interesse for kristendom i dag med særligt fokus på folkekirken. Efter min studietid blev jeg ansat hos Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter først som sekretariatsmedarbejder og derefter som projektmedarbejder, hvor jeg var med til at udarbejde forskellige folkekirkelige undersøgelser. I august 2017 blev jeg ansat som kordegn ved Brædstrup sogn, og jeg har her sat stor pris på at betjene kirkekontoret, varetage kirkens administrative opgaver og ikke mindst være en del af det folkekirkelige liv på sogneniveau. Jeg ser derfor rigtig meget frem til nu at skulle betjene borgerne i Gødvad sogn og Lille Hids pastorat, og jeg glæder mig til at tage del i det kirkelige arbejde i samarbejde med præster, menighedsråd, kordegnekollegaer samt kirkernes øvrige personale.

Del dette: