Du er her:

Velkommen til Christina Laursen

Kære godtfolk i Gødvad sogn Fra den 1. december har jeg den store glæde, at få lov til at være præst for jer, imens Laila har orlov. Jeg er ud af arbejderfamilie og er opvokset på den jyske hede i det mørke Midtjylland. Et forunderligt kontrastfyldt sted; på den ene side åbne vidder og frit udsyn – på den anden side ordknaphed og vindblæste træer. Her midt i det vejrbidte, mellem nøjsomme lyngplante og pludselige vindstød blev kimen til min teologiske undren lagt.

Min interesse for teologi tiltog med årene, men præst, det skulle jeg i hvert fald ikke være, ellers mange tak, – mage til lavloftet bagstræberisk institution skulle man lede længe efter, det skulle jeg ikke være en del af……Efterhånden har jeg så været præst i godt tre år! Ja, der kan man se… Og den dag i dag, kan jeg overhovedet ikke forestille mig noget mere meningsfyldt at foretage mig. Det gik op for mig; at folkekirken er så uendeligt meget mere end mine forsmåede fordomme kunne forstå.Kirken er ikke noget andet end os. Kirken er jo os. Kirke er noget vi laver sammen –noget vi er sammen. Der hvor vi som mennesker mødes omkring det dybeste i tilværelsen. Kirken er der hvor vi bærer, trøster og glædes sammen. Min største ambition er, at være med til at skabe og bevare et rum, hvor det kan lade sig gøre.
Jeg glæder mig meget til at bliver en del af sognet og jeg håber, at vi ses til en af julens gudstjenester.

Kærlig hilsen
Christina Laursen