Du er her:

Nytårskoncert med Kristian Lilholt i Dybkær Kirke d. 6. januar kl. 16.00

Billetter á 150 kr. bestilles via kirkekontoret på 86 800 200. (Kontant eller Mobile Pay). Dørene åbnes 15.15.

Dybkær Kirke får søndag d. 6. januar musikalsk besøg af Kristian Lilholt, Ida Friis Virenfeldt, Lasse Jørgensen og Frede Panduro.
Kristian Lilholts varme og vedkommende "menneskemusik" er noget af det mest iørefaldende og meningsfulde musik, Danmark kan byde på i øjeblikket, og Lilholt, Virenfeldt, Jørgensen og Panduro er i stand til at spille yderst hørværdige udgaver af både sangene og instrumentalmusikken.
Kristian Lilholt har gennem en lang karriere holdt et højt, højt kompositorisk niveau gennem mange udgivelser i eget navn, tværkunstneriske projekter som LAND, og så har han leveret musikken til mange af broderens Lars Lilholts største hits.
Vi kommer rundt i hele paletten ved denne koncert. Tiden flyver afsted i godt selskab under mottoet: kommunikation i øjenhøjde - musik med højt til loftet.

Del dette: