Du er her:

Godnathistorier - onsdag den 6. juni kl. 17.30

Få godnathistorier og aftensmad i Dybkær Kirke. Det hele er gratis, og vi håber, at I har lyst til at være med!

Vi mødes første onsdag i måneden kl. 17.30 i Dybkær Kirke. Her sætter både børn og voksne sig på tæpper i kirken, og vi åbner Den store Bibel, der er fyldt med gode historier. Vi skal også synge - bl.a. ved brug af fagter, rasleæg og farvestrålende tørklæder og bede Fadervor. Det er primært for børn i alderen 0-6 år, men større børn er selvfølgelig også velkomne! Efter en halv times tid er der fællesspisning for alle i sognegården. Det hele er gratis, og vi håber, at I har lyst til at være med!

Følgende onsdage kl. 17.30: d. 7. februar, d. 7. marts, d. 4. april, d. 2. maj, d. 6. juni

Del dette: