Fotografering og videooptagelse

Dåb

Ved dåb i Dybkær Kirke er det tilladt at fotografere diskret fra den plads, man sidder på i kirken, når:

·         dåbsfamilien går ind i kirken

·         under selve dåben

·         når familien går ud af kirken.

Og ellers er man også meget velkommen til at blive fotograferet efter gudstjenesten!

Generelt henstilles der til undlade at tage billeder af kirkegængere i øvrigt.

Vielser
Det er ikke tilladt at optage video, men det er tilladt at fotografere i forbindelse med vielsen.
Af hensyn til den begivenhed, man er samlet om at fejre, skal fotograferingen forgå uden blitz og lyd, og helst fra en fast plads i kirken. Ved indgang og udgang må fotografen tage billeder fra midtergangen, hvilket aftales nærmere med præsten.

Fotografering efter vielsen er mulig i begrænset omfang, hvor der tages enkelte billeder.
Men fotografering inde i kirken med fotograf, herunder opstilling af forskelligt udstyr, kan af tidsmæssige grunde ikke lade sig gøre.

Gødvad Menighedsråd