Der er en fælles aftale mellem bysognene i Silkeborg - Gødvad, Balle, Alderslyst, Silkeborg, Mariehøj - om at offentliggøre konfirmationsdatoen samme dag  - sidste fredag i oktober, det år, hvor den kommende konfirmand går i 6. klasse. Dvs. fredag den 25. oktober 2019 kl. 9.00. Ingen får datoer før andre.
Konfirmationsdatoen offentliggøres her på hjemmesiden.

Konfirmationsdatoer afhænger bl.a. af antal klasser, størrelser og strukturændringer. Derfor kan vi ikke sige noget om datoer langt ud i fremtiden.

Konfirmationsdatoer 2021 i Dybkær Kirke

Kære kommende konfirmander og forældre!

Herunder finder I datoer for konfirmationerne i 2021 i Dybkær Kirke.

HUSK at downloade tilmeldingsblanketten og aflevere tilmeldingen til kirkekontoret.

Tilmeldingsblanketten downloades under den aktuelle klasse og dato, udfyldes med underskrift af begge indehavere af forældremyndigheden og afleveres på kirkekontoret.
Hvis kirkekontoret er lukket kan tilmeldingen lægges i brevsprækken til højre for indgangen til sognegården. Tilmeldingsblanketten kan også fås ved henvendelse til kirkekontoret.

Hvis dit barn er tilflytter til sognet eller går på en anden skole, er I velkomne til at kontakte kirkekontoret for at høre til, hvilket hold, det er muligt at tilmelde sig.

Der sendes et informationsbrev med praktiske oplysninger fra præsterne til alle tilmeldte konfirmander inden opstart af konfirmationsforberedelsen.

Søndag den 25. april 2021:
Kl. 9.30: Gødvadskolen 6.B
Kl. 11.30: Gødvadskolen 6.A

Dvs. dem der går i 6. klasse på Gødvadskolen i skoleåret 2019/2020.

Find tilmeldingsblanketten her

Fredag den 30. april 2021:
Kl. 9.30: Dybkærskolen 6.B
Kl. 11.30: Dybkærskolen 6.C.

Dvs. dem der går i 6. klasse på Dybkærskolen i skoleåret 2019/2020.

Søndag den 2. maj 2021:
Kl. 9.30: Dybkærskolen 6.A

Dvs. dem der går i 6. klasse på Dybkærskolen i skoleåret 2019/2020.

Kl. 11.30: Dybkær Specialskole