Nyt om de udskudte konfirmationer september 2020 efter de pt. gældende regler

Vi befinder os stadig i genåbningsfasen, og derfor må vi endnu ikke åbne dørene helt op, som vi plejer at gøre.
Men det er tæt på i Dybkær Kirke, fordi den er så stor, som den er.

Ved konfirmationerne i september 2020 betyder det, at hver konfirmand pt. efter de gældende regler kan invitere max. 7 personer fra samme husstand/samme kontaktflade med i kirke, hvor de skal sidde på den samme bænk. Konfirmanden sidder på en stol ved siden af bænken.
Pt. er der kun bænke efter det antal konfirmander, som deltager.

Da specialskoleholdet er halvt så stort som de andre konfirmationshold, får hver specialskolekonfirmand to bænke med plads til 7 personer fra samme husstand/samme kontaktflade på hver. bænk.

Når vi træder ind i september, må I gerne tjekke her på kirkens hjemmeside, om der er sket yderligere ændringer. Dette blot for at orientere om, hvordan det ser ud pt.

Bedste hilsner fra præsterne i Gødvad med ønske om en glædelig sommer

Øvning af konfirmationsopstilling

Vi øver konfirmation i Dybkær Kirke følgende dage, hvor fotografen også kommer og laver en prøveopstilling på billedet.

Tirsdag den 8. september
Konfirmanderne, der skal konfirmeres den 12. september kl. 9:30 øver kl. 15:30
Konfirmanderne, der skal konfirmeres den 12. september kl. 11:30 øver kl. 16:15

Onsdag den 16. september
Konfirmanderne, der skal konfirmeres den 19. september kl. 9:30 øver kl. 15:30
Konfirmanderne, der skal konfirmeres den 19. september kl. 11:30 øver kl. 16:15

Onsdag den 23. september
Konfirmanderne, der skal konfirmeres den 26. september kl. 9:30 øver kl. 15:30

Der er aftalt Blå Mandag for Dybkærskolens elever mandag den 21. september.
Hvilken dag privatskolerne inklusive Rudolf Steiner vælger som deres Blå Mandag vides ikke, da de har elever fra flere forskellige kirker/sogne.

Nye konfirmationsdatoer 2020

Kære konfirmander og forældre! Det er en meget speciel situation, vi står i, og vi beklager dybt, at vi bliver nødt til at udskyde de planlagte konfirmationer. Som så meget andet skriver det sig også ind i historien!

Vi vil gerne være godt på den anden side af coronavirus for forhåbentligt ikke at måtte sætte jer og os selv i den situation, at vi må udskyde det hele en gang til.
Vi vil derfor gerne invitere til konfirmation i Dybkær Kirke nedenstående dage - og vi vil gøre vores til at I får en festlig dag.
Skulle datoerne ikke passe - skulle der være allerede planlagte ting, fester, rejser eller lignende - så vil vi forsøge at imødekomme jeres ønske om at flytte datoen til en af de andre konfirmationslørdage. Men i udgangspunktet er følgende vores udspil.

Lørdag 12. sept. gammel Gødvad a kl 9.30 og b kl. 11:30
Lørdag 19. sept. gammel Dybkær a kl 9.30 og b kl. 11:30
Lørdag 26. sept. Steiner/privatskoler kl 9:30 og Dybkær Specialskole kl. 11:30

Hvis ikke datoerne passer, eller hvis I har andre spørgsmål eller kommentarer, bedes I ringe til Pia eller Julie eller Laila.

Julie: 92 43 02 10 Mail: JKBO@km.dk
Laila: 87 22 31 01 Mail: LECH@km.dk
Pia: 24 59 90 24 Mail: PIRA@km.dk

Vi håber på en skøn og stemningsfuld sensommerkonfirmationsgudstjeneste med musik, sang og masser af mennesker, knus, kram og rigtigt fysisk nærvær!

Bedste hilsner præsterne i Gødvad

Tilmelding til konfirmation 2020

HUSK at downloade tilmeldingsblanketten og aflevere tilmeldingen til kirkekontoret.
Man kan godt tilmelde sig, selvom der på blanketten står senest d. 16. november.

Tilmeldingsblanketten downloades under den aktuelle klasse og dato, udfyldes med underskrift af begge indehavere af forældremyndigheden og afleveres på kirkekontoret. Hvis kirkekontoret er lukket kan tilmeldingen lægges i brevsprækken til højre for indgangen til sognegården.
Tilmeldingsblanketten kan også fås ved henvendelse til kirkekontoret.

Der sendes et informationsbrev med praktiske oplysninger fra præsterne til alle tilmeldte konfirmander inden opstart af konfirmationsforberedelsen.

Søndag d. 3. maj 2020: Gødvadskolen
Dvs. dem der gik i 6. klasse på Gødvadskolen (skoleåret 2018/1019).
Kl. 9.30: 6a
Kl. 11.30: 6b

Fredag d. 8. maj 2020: Dybkærskolen
Dvs. dem der gik i 6. klasse på Dybkærskolen (skoleåret 2018/1019).
Kl. 9.30: 6a
Kl. 11.30: 6b

Søndag d. 10. maj
 2020
Kl. 9.30: Privatskolerne. Th. Langs, Kornmodskolen, Steinerskolen (Dvs. dem, der allerede går på skolerne, eller begynder der i 7. klasse).
Download tilmeldingsblanketten her.

Kl. 11.30: Dybkær Specialskole.