Tilmelding til konfirmation 2020

Kære kommende konfirmander og forældre.

Herunder finder I datoer for konfirmationerne i 2020.
HUSK at downloade tilmeldingsblanketten og aflevere tilmeldingen til kirkekontoret inden fredag d. 16. november i år.

Tilmeldingsblanketten downloades under den aktuelle klasse og dato, udfyldes med underskrift af begge indehavere af forældremyndigheden og afleveres på kirkekontoret. Hvis kirkekontoret er lukket kan tilmeldingen lægges i brevsprækken til højre for indgangen til sognegården.
Tilmeldingsblanketten kan også fås ved henvendelse til kirkekontoret.

Der sendes et informationsbrev med praktiske oplysninger fra præsterne til alle tilmeldte konfirmander inden opstart af konfirmationsforberedelsen.

Søndag d. 3. maj 2020: Gødvadskolen
Dvs. dem der nu går i 6. klasse på Gødvadskolen (skoleåret 2018/1019).
Kl. 9.30: 6a
Kl. 11.30: 6b

Fredag d. 8. maj 2020: Dybkærskolen
Dvs. dem der nu går i 6. klasse på Dybkærskolen (skoleåret 2018/1019).
Kl. 9.30: 6a
Kl. 11.30: 6b

Søndag d. 10. maj
 2020
Kl. 9.30: Privatskolerne. Th. Langs, Kornmodskolen, Steinerskolen (Dvs. dem, der allerede går på skolerne, eller begynder der i 7. klasse).
Download tilmeldingsblanketten her.

Kl. 11.30: Dybkær Specialskole.

Konfirmation 2020

Konfirmationsdatoer for 2020 offentliggøres fredag d. 26 oktober kl. 9.00 her på hjemmesiden sammen med tilmeldingsskemaet.

Er du i tvivl?
Du kan altid melde dig til og være med til konfirmandundervisningen uden fra starten, at have besluttet dig for, om du skal konfirmeres. Du er også altid velkommen til at kontakte præsterne og høre nærmere. Praktiske spørgsmål besvares typisk af kirkekontoret.

Der er en fælles aftale mellem midtbysognene i Silkeborg - Gødvad, Balle, Alderslyst, Silkeborg, Mariehøj - om at offentliggøre konfirmationsdatoen samme dag  - sidste fredag i oktober (senest d. 1. november), det år, hvor den kommende konfirmand går i 6. klasse. Dvs. i efteråret 2018. Ingen får datoer før andre.
Konfirmationsdatoen offentliggøres her på hjemmesiden. Den præcise dato for offentliggørelse bliver i god tid meddelt via skoleintra eller pr. brev.

Konfirmationsdatoer afhænger bl.a. af antal klasser, størrelser og strukturændringer. Derfor kan vi ikke sige noget om datoer langt ud i fremtiden.