Nye konfirmationsdatoer 2020

Kære konfirmander og forældre! Det er en meget speciel situation, vi står i, og vi beklager dybt, at vi bliver nødt til at udskyde de planlagte konfirmationer. Som så meget andet skriver det sig også ind i historien!

Vi vil gerne være godt på den anden side af coronavirus for forhåbentligt ikke at måtte sætte jer og os selv i den situation, at vi må udskyde det hele en gang til.
Vi vil derfor gerne invitere til konfirmation i Dybkær Kirke nedenstående dage - og vi vil gøre vores til at I får en festlig dag.
Skulle datoerne ikke passe - skulle der være allerede planlagte ting, fester, rejser eller lignende - så vil vi forsøge at imødekomme jeres ønske om at flytte datoen til en af de andre konfirmationslørdage. Men i udgangspunktet er følgende vores udspil.

Lørdag 12. sept. gammel Gødvad a kl 9.30 og b kl. 11:30
Lørdag 19. sept. gammel Dybkær a kl 9.30 og b kl. 11:30
Lørdag 26. sept. Steiner/privatskoler kl 9:30 og Dybkær Specialskole kl. 11:30

Hvis ikke datoerne passer, eller hvis I har andre spørgsmål eller kommentarer, bedes I ringe til Pia eller Julie eller Laila.

Julie: 92 43 02 10 Mail: JKBO@km.dk
Laila: 87 22 31 01 Mail: LECH@km.dk
Pia: 24 59 90 24 Mail: PIRA@km.dk

Vi håber på en skøn og stemningsfuld sensommerkonfirmationsgudstjeneste med musik, sang og masser af mennesker, knus, kram og rigtigt fysisk nærvær!

Bedste hilsner præsterne i Gødvad

Blå mandag

Efter aftale med Dybkærskolen ændres datoen for blå mandag for nuværende 7. årgang på Dybkærskolen.

Blå mandag bliver mandag den 21, september 2020.

Hvilken dag privatskolerne inklusive Rudolf Steiner vælger som deres Blå Mandag vides ikke, da de har elever fra flere forskellige kirker/sogne.

Invitation til konfirmandsalon

Kære konfirmander

Før i tiden sagde man ofte, at man ved konfirmationen trådte ind i de voksnes rækker.
Selvom det ikke er et udtryk, vi så ofte bruger længere, er den alder, I har nu, alligevel præget af, at I bliver stillet over for mange valg og holdninger. Det hører med til det at blive lidt ældre. Nogle gange kan det være svært at finde ud af, hvad man skal vælge eller mene. Jo flere valgmuligheder, der er, jo mere finder man også ud af, at livet er komplekst. Der er dage, der er lette som skyer og andre dage, der er tunge som sten.

Vi vil derfor gerne invitere til konfirmandsalon i sognegården ved Dybkær Kirke d. 11. december kl. 15-16.30  og d. 25. marts kl. 15-16.30, hvor I, der har lyst, kan komme til en uformel og uforpligtende snak om, hvad der fylder hos jer – om liv, død og det midt imellem. Til slut sender vi vores tanker til vejrs.

I øvrigt er I altid velkomne til at tage fat i en af os præster, hvis I har brug for en snak.

Med venlig hilsen Julie

Information fra præsterne

Infobrev konfirmation 2020

Gødvad nov. 2019

Julebrev fra præsterne

Kære forældre
Julen nærmer sig, og konfirmanderne har fået juleferie fra konfirmationsforberedelsen.
Vi begynder undervisningen igen i uge 2, samme tid og sted. Dvs. kl. 8:15-9:45 i Dybkær Sognegård medmindre andet er aftalt.

Undervisningen fortsætter frem til uge 17 (med undtagelse af uge 6 og 7), og så vil der være en eftermiddag op til deres konfirmation, hvor vi sætter dem i stævne og øver konfirmation med dem. Nærmere besked herom følger.

Med ønske om en glædelig jul og et velsignet nytår til jer alle!

Sognepræsterne,

Julie Keinicke Bostrup, Pia Chalmer Rasmussen og Anja Evelyn Holm Heitmann

Brev med praktiske oplysninger om konfirmationsforberedelse og konfirmation.

OBS: Elever fra Kornmod og Th. Langs følger forberedelse om torsdagen.

Tilmelding til konfirmation 2020

HUSK at downloade tilmeldingsblanketten og aflevere tilmeldingen til kirkekontoret.
Man kan godt tilmelde sig, selvom der på blanketten står senest d. 16. november.

Tilmeldingsblanketten downloades under den aktuelle klasse og dato, udfyldes med underskrift af begge indehavere af forældremyndigheden og afleveres på kirkekontoret. Hvis kirkekontoret er lukket kan tilmeldingen lægges i brevsprækken til højre for indgangen til sognegården.
Tilmeldingsblanketten kan også fås ved henvendelse til kirkekontoret.

Der sendes et informationsbrev med praktiske oplysninger fra præsterne til alle tilmeldte konfirmander inden opstart af konfirmationsforberedelsen.

Søndag d. 3. maj 2020: Gødvadskolen
Dvs. dem der gik i 6. klasse på Gødvadskolen (skoleåret 2018/1019).
Kl. 9.30: 6a
Kl. 11.30: 6b

Fredag d. 8. maj 2020: Dybkærskolen
Dvs. dem der gik i 6. klasse på Dybkærskolen (skoleåret 2018/1019).
Kl. 9.30: 6a
Kl. 11.30: 6b

Søndag d. 10. maj
 2020
Kl. 9.30: Privatskolerne. Th. Langs, Kornmodskolen, Steinerskolen (Dvs. dem, der allerede går på skolerne, eller begynder der i 7. klasse).
Download tilmeldingsblanketten her.

Kl. 11.30: Dybkær Specialskole.