Dåb og navngivning

Hvad skal barnet hedde?
Et barn skal navngives senest 6 måneder efter fødslen. Navngivning sker ved dåb eller ved navngivning med digital signatur (NemID) ved at klikke her.
Kirkekontoret yder rådgivning om godkendte navne, navnelov m.v. Efter navngivning udsteder kirkekontoret en personattest (tidl. fødsels- og navneattest). Ved dåb udstedes en fødsels- og dåbsattest.
Det er en stor beslutning at vælge et navn til sit barn. Måske har I tænkt på navne længe inden, jeres barn blev født, men da I så så ham/hende, var navnet helt forkert. Eller måske gav det helt sig selv, hvad den lille skal hedde. Man må ikke kaldt sit barn hvad som helst – det sørger navneloven for. På Ankestyrelsens hjemmeside kan I finde en liste over godkendte fornavne.

Skal jeres barn døbes?
Så snart barnet er kommet verden, er det muligt at finde en tid til dåb. Tid for dåb, barnets navn samt faddere aftales med kirkekontoret. Når tiden for dåben nærmer sig kontakter præsten jer for at aftale tid til dåbssamtalen, hvor I kan høre mere om dåben, dens betydning og det praktiske. I kan også læse mere om dåb og dåbens betydning her.
Dåb i Dybkær Kirke
Dåb kan finde sted ved gudstjenesten om søndagen i Dybkær Kirke. Se gudstjenestelisten. Dybkær Kirke er sognets primære kirke. Det er en lys og rummelig kirke med god plads.

Dåb i Gødvad Kirke
Fem lørdage om året er der familiegudstjeneste med dåb i Gødvad kirke for familier med tilknytning til Gødvad Sogn. Da der er begrænset plads i Gødvad Kirke, er der plads til 3 dåb med mulighed for at have op til 30 gæster med. Den følgende søndag er der gudstjeneste i Gødvad Kirke kl. 10.00 med mulighed for dåb (1 dåb).

Ring til kirkekontoret og forhør om mulighederne.

Familiegudstjenester med dåb kl. 11.00:

Lørdag d. 24. februar i Gødvad Kirke

Lørdag d. 14. april i Gødvad Kirke