Du er her:

Attester

Attester udstedes af kirkekontoret på anmodning. Via www.borger.dk kan man bestille en attest med NemID, som sendes til bopælsadressen.

Attester kan også afhentes personligt på kirkekontoret mod forevisning af billedlegitimation eller efter skriftlig henvendelse.
Attesten er et personligt dokument og må ikke udleveres til andre end den pågældende person selv eller et barns forældre. Har man skriftlig fuldmagt kan man afhente en attest på en andens vegne.

Personattest (med oplysninger om dødsdato og begravelse) udstedes efter anmodning til de pårørende af kirkekontoret.

Bemærk, at danske myndigheder allerede har adgang til de informationer, der er på en dansk attest. Derfor er det kun sjældent nødvendigt at bruge en attest overfor en dansk myndighed.