Dybkær Kirke og Gødvad Kirke

Alle højmesser foregår som regel i Dybkær Kirke. Ca. hveranden måned er der højmesse i Gødvad Kirke. Se gudstjenestelisten.

Dåb kan være i enten Dybkær Kirke eller Gødvad Kirke. Læs mere om mulighederne her.

Konfirmation foregår i Dybkær Kirke.
Babysalmesang og spaghettigudstjenester er også i Dybkær Kirke.

Ved begravelser, bisættelser og vielser har man mulighed for selv at vælge, om det skal foregå i Gødvad eller Dybkær Kirke. Desuden vil nogle særgudstjenester være i Gødvad Kirke.

Fotografering og videooptagelser
 er ikke tilladt under gudstjenester. Dog med undtagelse af ved ind- og udgang. Ønskes flere billeder er der mulighed for det efter den kirkelige handling.

Dybkær Kirke er åben i dagtimerne, når kirkekontoret har åbent, og man er altid velkommen til at kigge ind.
På den enkle og smukke lysvæg i venstre side af kirken er der mulighed for at tænde et lys.