Du er her:

Dybkær Kirke og Sognegård

Arendalsvej 1

8600 Silkeborg

Dybkær Kirke er bygget som fjerde længe på Sognegården på Arendalsvej. Den ligger således lige midt i sognet, der hvor livet går sin gang.
Kirken er i hverdagen åben i kirkekontorets åbningstid (hold øje med skiltet udenfor døren til sognegården). - Kig indenfor, tænd et lys på lysvæggen, tag tid til en stille stund i det store lyse rum. Hvis vejret er godt, er der også mulighed for at sætte sig i gårdhaven.

Kirken blev indviet ved en festlig gudstjeneste pinsedag 2010. Se billeder fra indvielsen og byggetiden her.

Vil du gerne vide mere om brugen af kirken og om selve bygningen, kan du klikke på knapperne herunder.

Kristendom.dk har lavet en artikel om Danmarks 10 yngste kirker, hvor Dybkær Kirke er iblandt. Se den her.