Sorggruppe i Dybkær Sognegård: Vi bærer sorgen sammen


Det kan være rart at mødes og tales med andre, som har erfaring af tab i nær erindring. En erfaring, som måske også bærer præg af, at vi befinder os i en ganske særlig tid, og at det er en ganske særlig tid at miste og tage afsked med ens kære.
Derfor vil vi gerne give mulighed for at mødes i en sorggruppe i Dybkær Sognegård og dele det, der tynger efter et dødsfald. Erfaringen fra andre sorggrupper siger, at det kan være nemmere at få sat ord på sin egen sorg ved at høre om andres smerte og tab.

Lederne af sorggruppen består af sognepræsterne Pia Chalmer Rasmussen og Julie Keinicke Bostrup og frivillighjælper Lissi Boris. Vi lægger stor vægt på, at sorggruppen er et trygt og omsorgsfuldt rum, hvor vi støtter og lytter til hinanden, og hvor vi selvfølgelig har tavshedspligt i forhold til det, vi deler med hinanden. Undervejs vil der være indlagt en kaffepause.

Første gang er i Dybkær Sognegård tirsdag den 23. juni 2020 kl. 15:15 – 17:00.
Derpå mødes vi følgende tirsdage samme tid og sted: 14. juli, 11. august, 25. august, 15. september, 6. oktober, 27. oktober.

Forud for deltagelse i sorggruppen bliver du tilbudt en samtale med en af præsterne. Gruppen vil bestå af min. 3 og max. 7 deltagere.

Tilmelding bedes ske senest den 16. juni til Pia Chalmer Rasmussen pr. telefon: 24 59 90 24 eller pr. mail: pira@km.dk