Sorggruppe i Dybkær Sognegård: Vi bærer sorgen sammen

Det kan være rart at mødes og tales med andre, som har erfaring af tab i nær erindring. I Dybkær Sognegård er der mulighed for at mødes i en sorggruppe og dele det, der tynger efter et dødsfald. Ved at høre om andres smerte og tab kan det være nemmere at få sat ord på sin egen sorg.

Sorggruppen varetages af sognepræst Pia Chalmer Rasmussen og frivillighjælper Lissi Boris. Vi lægger stor vægt på, at sorggruppen er et trygt og omsorgsfuldt rum, hvor vi støtter og lytter til hinanden, og hvor vi selvfølgelig har tavshedspligt i forhold til det, vi deler med hinanden. Gruppen vil bestå af min. 3 og max. 8 deltagere. Vi mødes 7 gange før sommerferien og 1 gang efter sommerferien.

Første møde er onsdag den 15. marts kl. 14:00-16:15 i Dybkær Sognegård, Arendalsvej 1, 8600 Silkeborg. Derpå mødes vi følgende onsdage samme tid og sted: 29. marts, 5. april, 19. april, 24. maj, 14. juni og 21. juni. Mødet efter sommerferien aftaler vi i fællesskab.

Tilmelding senest den 1. marts til sognepræst Pia Chalmer Rasmussen. Du er også velkommen til at rette henvendelse, hvis du har brug for mere information pira@km.dk eller tlf. 87 22 31 02.