New Horizons of Returning Home

Hjem til nye horisonter
En kunstudstilling af Marie Conradi

Fernisering søndag d. 16. december i forlængelse af gudstjenesten kl. 10.00 i Dybkær Kirke

Værkerne kan som minimum ses i kirkekontorets åbningstid og ved gudstjenester og arrangementer.

Marie Conradi er lokal billedkunstner fra Silkeborg uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi.
Hun udøver en kunstnerisk eksperimenterende praksis med forskellige materialer og stilarter. Denne udstilling viser et uddrag af malerier i olie og akryl, og tegninger med tusch og kul. Værkmotiverne er naturabstraktioner og -stemninger. Motiverne er rolige og rene, næsten grafiske i deres udtryk.

Facebook: Marie Conradi
Hjemmeside: www.marieconradi.dk
Instagram: marieconradi

Nærbillede. Af en fælles fjern horisont.
Hver for sig en underlig plet eller sær klode i et tåget univers. Men vi er her. Det er fint. Selvom vi ikke kender hinanden. En er himmel. En er hav. Men en fælles sol. Et fælles nu. Nærvær, vækker nærvær for det nære og det fjerne. Dette nu, det snarlige farvel , minderne engang.
Natten der brænder, smeltende skorstene, en mørklagt, lukket mineby. Skæbne. Sort kul og diamantiske glimt. Jes Dorf
Meditative mønstre. Monstre eller dybe, moderlige memories ? Mystiske årringe i en menneskesjæl, eller tankelette telefonskriblerier tekstet for døve tænkere eller tankeløse? Tankeløse som i meditation? Tikkeliktegn.