Temalørdag

Temadag er en eftermiddag med god tid til fordybelse i et emne, med god tid til kaffe og snak og med aktiviteter for børnene, men de voksne lytter. Hold øje med kalenderen.

Lørdag d. 18. november kl. 14 - ca. 17 har vi inviteret

journalist og forfatter Charlotte Rørth med temaet: 

Vi er mange, der har mødt Jesus, mærket en hånd eller talt med en engel 
 
B
ørneaktiviteter i løbet af eftermiddagen, så hele familien kan være med.
Suppe
til alle som afslutning på dagen.
Husk tilmelding!

Journalisten Charlotte Rørth var helt uforberedt, da hun stod foran Jesus i en helt konkret og meget fysisk situation. Hun, der hverken var religiøs eller spirituelt søgende, har siden været bange for at miste sin fornuft, men har fundet sin vej som hverdagstroende. Det er der kommet en bog ud af. ”Mange advarede mig om, at jeg ville blive latterliggjort, hvis jeg fortalte om mit møde med Jesus. Men det er gået lige modsat. Det er som om, folk trænger til et fællesskab, hvor de trygt kan tale om det guddommelige; det, der er så svært at finde ord for”.  Sådan siger Charlotte Rørth, der efter en overvældende – også international – succes med ”Jeg mødte Jesus – bekendelser fra en modvillig troende”, netop har udgivet ”Vi mødte Jesus – og hvad kommer det andre ved” med bidrag fra flere end 75 der har haft lignende oplevelser, men også fra dem, der forsker i dem. Charlotte Rørth er til daglig er journalist ved NORDJYSKE Medier.

Pris: 50 kr. pr. voksen. Tilmelding - med evt. tilsagn om børneaktiviteter og børnenes alder - senest fredag d. 10. november på tlf. 86 800 200 el. goedvad.sogn@km.dk