Turen gik til Kongernes Jelling

Udflugten med pensionister og efterlønnere til Jelling - med bl.a. middag på Jelling Kro, rundvisning i Jelling Kirke, foredrag og rundtur på Kongernes Jelling og kaffe og lagkage en skøn solskinsdag på årets første sommerdag. Udflugten med pensionister og efterlønnere til Jelling - med bl.a. middag på Jelling Kro, rundvisning i Jelling Kirke, foredrag og rundtur på Kongernes Jelling og kaffe og lagkage en skøn solskinsdag på årets første sommerdag.

Turen går til Kongernes Jelling

Udflugt for Gødvad Sogns pensionister og efterlønnere

Torsdag d. 1. juni 2017 kl. 10.00-18.00

Vi begynder dagen med rundstykker og kaffe i sognegården. Middagen spises på Jelling Kro. vi skal have karbonader med grønærter, gulerødder og kogte kartofler og til dessert citronfromage. Derpå skal vi se og høre om Jelling Kirke (med forbehold for, at der ikke er en kirkelig handling dér). Umiddelbart herefter besøger vi Kongernes Jelling, hvor vi får et foredrag om monumenterne. Herefter er der kaffe og kage i caféen. Inden vi drager hjemad igen, er der mulighed for at se museet og monumenterne på egen hånd.

Tilmelding foregår til kirkekontoret på tlf. 86 800 200 eller goedvad.sogn@km.dk  – og skal ske senest mandag d. 22. maj efter først-til-mølle-princippet.

Pris: kr. 150 pr. person, som betales på dagen. Herudover skal man selv medbringe penge til drikkevarer til middagen.

Vi ser frem til en dejlig dag.