Udflugt for Gødvad Sogns pensionister og efterlønnere

Hvert år omkring maj eller juni er der tilbud om en udflugt for dig, der er pensionist eller efterlønner, og som bor i Gødvad Sogn. Hold øje med opslag og Kirkeliv s. 4 i Ekstraposten.

I 2019 er det torsdag d. 13. juni.
Vi begynder kl. 8.45 med kaffe og rundstykker i sognegården. Turen går til Gullestrup Kirke (Dybkær Kirkes storesøster), hvor får en rundvisning. Vi får middag på Westergaards Hotel i Videbæk og derpå besøger vi Vestjyllands Kunstpavillon - Arne Haugen Sørensen Museum, også med rundvisning. Udflugten slutter med kaffe og kage i cafeen. Kr. 150,- pr. person.

Nærmere info om tilmelding følger på Kirkesiden i Ekstraposten s. 4. og på opslag.

Turen gik til Kongernes Jelling

Udflugten med pensionister og efterlønnere i 2017 gik til Jelling - med bl.a. middag på Jelling Kro, rundvisning i Jelling Kirke, foredrag og rundtur på Kongernes Jelling og kaffe og lagkage en skøn solskinsdag på årets første sommerdag. Udflugten med pensionister og efterlønnere til Jelling - med bl.a. middag på Jelling Kro, rundvisning i Jelling Kirke, foredrag og rundtur på Kongernes Jelling og kaffe og lagkage en skøn solskinsdag på årets første sommerdag.