Udflugt for Gødvad Sogns pensionister og efterlønnere

Hvert år omkring maj eller juni er der tilbud om en udflugt for dig, der er pensionist eller efterlønner, og som bor i Gødvad Sogn. Hold øje med opslag og Kirkeliv s. 4 i Ekstraposten.

I 2020 er det torsdag den 4. juni
Vi begynder med kaffe og rundstykker i sognegården kl. 8.30. Turen går til Mariager Sydecenter, hvor vi får rundvisning. Middagen spiser vi på restaurant Landgangen. Herefter besøger vi Mariager Klosterkirke også med rundvisning. Dagen slutter med kaffe. Hjemkomst til Dybkær Sognegård ca. kl. 17.00.

Pris kr. 150, - pr person.

Nærmere information om tilmelding følger på kirkesiden i Ekstraposten (s.4) og på opslag i sognegården.

OBS: Starttidspunktet er med forbehold.

Turen gik til Kongernes Jelling

Udflugten med pensionister og efterlønnere i 2017 gik til Jelling - med bl.a. middag på Jelling Kro, rundvisning i Jelling Kirke, foredrag og rundtur på Kongernes Jelling og kaffe og lagkage en skøn solskinsdag på årets første sommerdag. Udflugten med pensionister og efterlønnere til Jelling - med bl.a. middag på Jelling Kro, rundvisning i Jelling Kirke, foredrag og rundtur på Kongernes Jelling og kaffe og lagkage en skøn solskinsdag på årets første sommerdag.