Minikonfirmander efterår 2020 Gødvadskolen

Alle elever i 3. klasserne på Gødvadskolen inviteres til minikonfirmand

Vi glæder os til at byde en ny flok minikonfirmander velkommen. Minikonfirmand er et frivilligt tilbud efter skoletid. Her i efteråret inviteres alle, der går i 3. klasse på Gødvadskolen. Undervejs er det miniernes erfaringer, nysgerrighed og lyst til leg, der driver værket. Det kræver ingen forudsætninger at være med ud over lysten!

Hver gang begynder vi med boller, frugt og saft eller lignende. 

Minikonfirmandundervisningen kan give anledning til samtale om store emner, om Gud, liv og død, tro og kirke. Vi håber, I som forældre er med på dette, og vi glæder os til at møde jeres børn og høre, hvad de tænker. 

Tilmelding via formular nederst på siden. Eller på invitationen her. Man kan stadig nå at melde sig!

Hvornår?
Uge 38-48. Fælles afslutning tirsdag den 24. november. Det er gratis at være med.

3a: Tirsdage efter skole -15.00.  (første gang den 15. september)
3b: Torsdage efter skole -15.45 (første gang den 17. september)

Vi henter børnene på skolen første gang.

OBS: Ingen minikonfirmand i uge 40 (x-talentshow), uge 42 (efterårsferie) og uge 44 (halloween-fest). Det gælder både tirsdags- og torsdagsholdet.

Hvor?
Dybkær Sognegård og Dybkær Kirke, Arendalsvej 1.

Hvem?
Minikonfirmand er et frivilligt tilbud lige efter skoletid til alle børn, der går i 3. klasse. Man behøver altså ikke være døbt for at gå til minikonfirmand. Vi håber, I har lyst til at lade jeres børn få et lille kig ind i kirkens liv. 

Kirke- og kulturmedarbejder Lene Korshøj Rasmussen er tovholder. Præsterne er med undervejs i forløbet og desuden har vi glæde af frivillige voksne hjælpere. Spørgsmål og kommentarer er velkomne på kk-goedvadsogn@outlook.dk  eller tlf. 87 22 31 04 (fastnet).  

Tilmelding til minikonfirmand Gødvadskolen Efterår 2020