Minikonfirmander forår 2019 Dybkærskolen

Alle elever i 3. klasserne på Dybkærskolen inviteres til minikonfirmand efter vinterferien

Til minikonfirmand handler det om at ha’ en go’ mavefornemmelse, slå ørerne ud, ha’ hjertet på rette sted og at gi’ den hele armen. Ved slutningen af forløbet har vi gennem fortælling, sang, leg og kreative aktiviteter været igennem centrale ting om kirke og kristendom. Undervejs er det miniernes erfaringer, nysgerrighed og lyst til leg, der driver værket. Hver gang begynder vi med boller, frugt og saft. 

Minikonfirmandundervisningen kan give anledning til samtale om store emner, om Gud, liv og død, tro og kirke. Vi håber, I som forældre er med på dette, og vi glæder os til at møde jeres børn og høre, hvad de tænker. 

Tilmelding via formular nederst på siden eller ved at udfylde nederste del af invitationen her.

Hvornår? Uge 9-15

3a: Tirsdage efter skole -16.00 (første gang d. 26. februar)
3b: Torsdage efter skole -16.00 (første gang d. 28. februar)

Vi henter børnene på skolen første gang.

Hvor?
Dybkær Sognegård og Dybkær Kirke, Arendalsvej 1.

Hvem?
Minikonfirmand er et frivilligt tilbud lige efter skoletid til alle børn, der går i 3. klasse. Man behøver altså ikke være døbt for at gå til minikonfirmand. Vi håber, I har lyst til at lade jeres børn få et lille kig ind i kirkens liv. 

Kirke- og kulturmedarbejder Lene Korshøj Rasmussen er tovholder. Præsten er med undervejs i forløbet og desuden har vi glæde af frivillige voksne hjælpere. Spørgsmål og kommentarer er velkomne på kk-goedvadsogn@outlook.dk  eller tlf. 87 22 31 04.   

Tilmelding til minikonfirmand Dybkærskolen Forår 2019