Minikonfirmander forår 2019

Dybkærskolens 3. klasser inviteres til minikonfirmand i foråret 2019.
Nærmere info følger her på hjemmesiden, på Kirkelivssiden i Ekstraposten s. 4. og sandsynligvis på skoleintra.

Minikonfirmander efterår 2018

Alle elever i 3. klasserne på Gødvadskolen inviteres til minikonfirmand efter sommerferien.

Til minikonfirmand handler det om at ha’ en go’ mavefornemmelse, slå ørerne ud, ha’ hjertet på rette sted og at gi’ den hele armen. Ved slutningen af forløbet har vi gennem fortælling, sang, leg og kreative aktiviteter været igennem centrale ting om kirke og kristendom. Undervejs er det miniernes erfaringer, nysgerrighed og lyst til leg, der driver værket. Hver gang begynder vi med boller, frugt og saft. 

Minikonfirmandundervisningen kan give anledning til samtale om store emner, om Gud, liv og død, tro og kirke. Vi håber, I som forældre er med på dette, og vi glæder os til at møde jeres børn og høre, hvad de tænker. 


Infobrev med vigtige datoerTilmelding via formular nederst på siden eller ved at aflevere sedlen fra invitationen i sognegården.

Hvornår?

Fra uge 36 - 47

3a: Tirsdage kl. 14.15-16.00 (første gang 4. september)
3b: Torsdage kl. 14.15-16.00 (første gang 6. september)

Afslutning i uge 47: Begge klasser møder både tirsdag og torsdag. 

Familierne inviteres til afslutningsgudstjeneste med krybbespil torsdag d. 22. november kl. 17.00 i Dybkær Kirke. 


Hvor?
Dybkær Sognegård og Dybkær Kirke, Arendalsvej 1.

Hvem?
Minikonfirmand er et frivilligt tilbud lige efter skoletid til alle børn, der går i 3. klasse. Man behøver altså ikke være døbt for at gå til minikonfirmand. Vi håber, I har lyst til at lade jeres børn få et lille kig ind i kirkens liv. 

Kirke- og kulturmedarbejder Lene Korshøj Rasmussen er tovholder. Sognepræsterne med undervejs i forløbet og desuden har vi glæde af frivillige voksne hjælpere. Spørgsmål og kommentarer er velkomne på kk-goedvadsogn@outlook.dk  eller tlf. 87 22 31 04. 


 


 

 

 


Tilmelding til minikonfirmand efterår 2018 Gødvadskolen