Babysalmesang i Dybkær Kirke

Babysalmesang tilbydes i Gødvad Sogn. Bor du ikke i sognet er du velkommen til at henvende dig til Lene Korshøj Rasmussen og forhøre dig om eventuelt ledige pladser.

Betina, der har deltaget med datteren Alberte, om at gå til babysalmesang:  

Det giver os et stærkere bånd mor og datter imellem. Det giver et specielt nærvær, hvor vi begge nyder musikken. Det har været vigtigt for mig at videregive glæden ved musikken, ved salmerne og ikke mindst kirkerummet og den er allerede kommet. Alberte elsker at være af sted til salmesang, hvor hun bestemt også udvikles igennem. Det er en stor glæde både for Alberte og jeg.


Fire hold om året. Januar - april - august - oktober

Næste hold
Mandag den 20. april (8 gange)

Tilmelding efter først-til-mølle (plads til 15 deltagere) til Lene senest onsdagen før opstart på kk-goedvadsogn@outlook.dk eller 87 22 31 04 med oplysning om adresse, telefonnummer og mail samt barnets fødselsdato og evt. navn. Det er gratis at deltage.

Hvem?
Babysalmesang er for børn ml. ca. 2 og 9 mdr. og en voksen. Tilbuddet er primært for deltagere fra Gødvad Sogn, men er der ekstra pladser, er man velkommen, selvom man ikke bor i sognet. Holdet ledes af kirke- og kulturmedarbejder Lene Korshøj Rasmussen.
 
Hvor?
Vi mødes i Dybkær Kirke og synger en halv times tid og går bagefter i sognegården til en kop kaffe og noget godt brød - måske en tår mælk eller en skålfuld grød - og hyggeligt samvær. 


Hvad?

Børn synger før de taler! For dit barn er din stemme den mest fantastiske. Giv dit barn en musikalsk start på livet og få selv genopfrisket eller lært gamle og nye salmer, små fagtesange, rim og remser og oplev dit barns begejstring over sæbeboblernes svæven.

Det er vigtigt at man gør de ting, som ens baby kan lide. Så er barnet kun 2 mdr. og bryder det sig ikke om de lidt vildere ting, følger man selvfølgelig sit barns signaler. Er baby begyndt at kravle rundt eller er for tung at have på armen i længere tid, så er barnet blevet for stor til at starte på et babysalmehold.

Du kan downloade en folder om babysalmesang her.


"Man skal ikke genere sig for at synge med den stemme, man nu engang har.
- Det er verdens bedste og smukkeste stemme for barnet.

(Inge Marstal i "dit musikalske barn")

 Læs mere om betydningen af at synge med de små.


Stjernestunder marts 2018

Stjernestunder december 2015