Babysalmesang i Dybkær Kirke

Babysalmesang tilbydes i Gødvad Sogn. Bor du ikke i sognet, er du velkommen til at henvende dig til Lene Korshøj Rasmussen og forhøre dig om eventuelt ledige pladser.

Jeg kan varmt anbefale babysalmesang i Dybkær Kirke til alle på barsel. Jeg har gået til babysalmesang med alle mine tre drenge, og jeg vil for evigt mindes de gode musikalske stunder, vi har haft sammen i det flotte kirkerum. Det er en rolig og dejlig oplevelse, hvor alle sanser bliver stimuleret. Vi synger stadig mange af sangene hjemme til stor fornøjelse for mine drenge. Udover det musikalske indslag, er det en unik mulighed for at møde andre mødre (og fædre) fra området og få en hyggelig snak over det fornemme kaffebord, som sætter punktum for seancen. (Maria).

Ellen og jeg valgte at tilmelde os babysalmesang for at få en musikalsk oplevelse sammen. Ellens glæde ved sangene, instrumenter og de andre babyer var stor og blev et ugentligt højdepunkt. som vi begge fik meget ud af. Vi har efterfølgende brugt musik meget og synger sangene derhjemme. Hendes musikglæde er tydeligt stor og vi bruger det hver dag. (Ina).

Fire hold om året. Januar - april - august - oktober

Mandag den 11. januar til mandag den 15. marts.
Ingen babysalmesang den 25. januar og den 15. februar.

Vi følger gældende retningslinjerne for COVID-19 og derfor er babysalmesang pt. to små hold med afstand kl. 9.30 og kl. 11.00.

Der oplyses om klokkeslæt, når vi har dannet overblik over tilmeldingerne.

Tilmelding efter først-til-mølle til Lene på kk-goedvadsogn@outlook.dk eller 87 22 31 04 (fastnet) med oplysning om adresse, telefonnummer og mail samt barnets fødselsdato og evt. navn. Det er gratis at deltage.

Hvem?
Babysalmesang er for børn ml. ca. 2 og 9 mdr. og en voksen (mor/far/bedsteforælder). Tilbuddet er primært for deltagere fra Gødvad Sogn, men er der ekstra pladser, er man velkommen, selvom man ikke bor i sognet. Holdet ledes af kirke- og kulturmedarbejder Lene Korshøj Rasmussen.

Hvor?
Vi mødes i Dybkær Kirke og synger en halv times tid og går bagefter i sognegården til en kop kaffe og noget godt brød - måske en tår mælk eller en skålfuld grød - og hyggeligt samvær.

Hvad?

Børn synger før de taler! For dit barn er din stemme den mest fantastiske. Giv dit barn en musikalsk start på livet og få selv genopfrisket eller lært gamle og nye salmer, små fagtesange, rim og remser og oplev dit barns begejstring over sæbeboblernes svæven.

Det er vigtigt at man gør de ting, som ens baby kan lide. Så er barnet kun 2 mdr. og bryder det sig ikke om de lidt vildere ting, følger man selvfølgelig sit barns signaler. Er baby begyndt at kravle rundt eller er for tung at have på armen i længere tid, så er barnet blevet for stor til at starte på et babysalmehold.

Du kan downloade en folder om babysalmesang her.

Oktober 2020:
Ikke flere pladser. Det er muligt at blive skrevet på venteliste.

Opstart: Mandag den 26. oktober (8 gange).

"Man skal ikke genere sig for at synge med den stemme, man nu engang har.
- Det er verdens bedste og smukkeste stemme for barnet.

(Inge Marstal i "dit musikalske barn")

Læs mere om betydningen af at synge med de små.

Stjernestunder marts 2018

Stjernestunder december 2015