Inspiration til at synge med de små

Børn synger før de taler!


Cd'er, noder og andet godt

Godmorgen og godnat De 10 salmer i Godmorgen & Godnat er nogle af de mest kendte og elskede salmer fra den danske salmeskat. Det er salmer, som mange børn og forældre kender fra babysalmesang eller har fået sunget som godnatsange. Salmerne handler om det store i det små og følger barnet fra baby til barn og til voksen. En oplagt bog for forældre og børn, som går til babysalmesang. I bogen er salmerne rigt illustrerede med Kamilla Wichmanns karakteristiske tegninger.


Min første salmebog. En musikalsk introduktion til den danske salmeskat. Hver salme er udstyret med noder og becifringer. Med smukke illustrationer af Bjørn Nørgaard.

Til salmebogen findes også en cd med 25 udvalgte salmer sunget og spillet af bl. a. Danmarks Radios  børnekor, Michala Petri og Lars Hannibal, De nordiske Spillemænd og Musikkonservatoriets børnekor.

Cd: Lille knop på livets træ. Hvad betyder det at være døbt? En herlig dåbs-cd for de yngste, som vil gøre kirken og dens ritualer hjemmevante gennem sange, salmer og fortælling. Dåbs-cd'en er med sin gode musik og sit eftertænksomme indhold - til både store og små.