Du er her: 
søndag29nov2020

AFLYST Koncert i Dybkær Kirke med LYT

søndag29nov2020 kl. 14:00 - 15:30

De, der allerede har købt billet, får pengene tilbageført af LYT.


Lyt er et rytmisk a cappella-kor, hvis repertoire præges af bløde samklange, smukke melodier og stærke tekster fra danske og skandinaviske sangskrivere. Sangene skal, som korets navn slår fast, netop lyttes til og mærkes, mens de sniger sig ind i øregangen og finder vej helt ind i hjertekulen. 
Koret har et omfattende julerepertoire og har de sidste år optrådt med konceptet 360 graders julekoncert, hvor hele koncertrummet inddrages til at give publikum en surroundsound-oplevelse af juleklassikere som ”Juletræet med sin pynt”, ”Ring Them Bells”, ”Silent Night” og ”Winter”, samt af nyere juletoner som ”White Winter Hymnal” og ”The World for Christmas”. 

Entré: 90 kr. + gebyr (75 kr. + gebyr for studerende, pensionister og børn). 
Billetter købes online her.

------

Om koret
Koret blev grundlagt i 1991 under navnet Birdy’s Blue Gospel Singers, og blev senere kendt som Groovy Voices. Siden 2011 har koret foldet sig ud under det nuværende navn Lyt. Det aarhusianske kor har bl.a. optrådt som backing for Tina Dickow, Thomas Buttenschön, Kajsa Vala og In Lonely Majesty og turneret i Danmark og Tyskland. Lyt mødes en gang om ugen på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Sangerne har en bred baggrund og tæller alt fra musikstuderende og musikundervisere til ingeniører, psykologer, sygeplejersker, fysikere og pædagoger. Fælles for sangerne er deres kærlighed til vokalmusik og til fællesskabet, som netop opstår i kormusikkens rum.

Om dirigenten
Lyt ledes af korets bestyrelse i samarbejde med dirigent og kunstnerisk leder Tine Fris-Ronsfeld. Tine er kendt i det danske og internationale sang- og kormiljø for hendes arbejde som sanger, komponist og kor-arrangør i de prisvindende vokal ensembler Postyr og Vocal Line med hvem Tine har turnéret i Europa, Asien, USA og Sydamerika og optrådt med kunstnere som Bobby McFerrin, Rolling Stones, Tina Dickow, Mads Langer, Rasmus Walther, Hush, TV2, Julie Maria, DJ Static og The Real Group.

Udover arbejdet med Lyt, Postyr og Vocal Line er Tine med-dirigent for ungdoms-national-ensemblet Syng Selected, medforfatter til bøgerne "Icebreakers - En Legende Tilgang til Gruppedynamik" og "Bryd Isen", projektleder og næstformand for Aarhus Vocal Festival og workshopinstruktør og vocal coach på internationale festivaller og korstævner.

Tine er uddannet sanger og sangunderviser fra Det Jyske Musikkonservatorium, og har mere end 15 års erfaring som vocal coach og dirigent.